Download NU de ManpowerGroup Carrierebeurs App voor een greep uit onze vacatures. 
Download hier de App in de Itunes App store.
Download hier de App in de Google PlayStore.


ManpowerGroup Talent aan het werk

De Nationale Carrièrebeurs | 17 & 18 maart 2017 | RAI Amsterdam | stand 23

Ben jij gedreven, ambitieus en op zoek naar een (nieuwe) uitdaging in jouw carrière? Breng dan een bezoek aan onze stand (nummer 23) tijdens de Nationale Carrièrebeurs op 17 en 18 maart in de RAI in Amsterdam. Graag gaan we samen met jou op zoek naar een functie die past bij jouw talent!

Jouw talent staat centraal

Tijdens een persoonlijk gesprek willen we je graag leren kennen; wie ben je, wat drijft je en waar wil je naartoe. Zo krijgen we een goed beeld van de professional achter het cv. We blijven doorlopend met je in gesprek over jouw ambities, voor de korte en lange termijn. Als professional heb je bij ons zelf de regie over je carrière, wij faciliteren hierbij. Om die rol optimaal in te kunnen vullen, horen we graag wat je nodig hebt om te blijven groeien. Bij ManpowerGroup vinden we het belangrijk dat jij je talent op jouw manier kan ontwikkelen en dat wij jouw talent optimaal kunnen benutten!

Aan de slag als IT professional
ManpowerGroup helpt jou als IT professional bij (de start van) jouw carrière. Samen met onze IT partners PEAK-IT, iSense en Experis Ciber hebben wij een breed en gevarieerd netwerk van opdrachtgevers en vacatures. Naast IT bemiddelen wij onder meer in de vakgebieden Engineering en Finance.

Werken bij ManpowerGroup
Werken bij ManpowerGroup en haar labels betekent onderdeel zijn van een gedreven team professionals. Wij geloven dat werk méér is dan werk. Wij willen de beste zijn in wat we doen. Werken bij ManpowerGroup betekent voorop willen lopen. Dat voel je in elke vezel van de organisatie. Dat betekent in de praktijk dat we altijd een stapje meer zetten, en dat wát we ook doen, onderdeel moet zijn van ons gezamenlijke succes. Samenwerken is vanzelfsprekend en dat geldt voor alles en iedereen. Creativiteit en originaliteit zijn een must om elke dag opnieuw onze doelen te realiseren.

Over ManpowerGroup
Als grootste aanbieder ter wereld van vernieuwende arbeidsmarktoplossingen helpen wij anderen winnen in de veranderende wereld van werk. Internationaal is ManpowerGroup een grote speler. In 82 landen bedienen wij ruim 400.000 klanten. We combineren de kracht en impact van een grote corporate met Hollandse nuchterheid en een passie voor wat we doen; het leveren van flexibiliteit en het ontzorgen van klanten door mooie combinaties van diensten. Vanuit de merken Manpower, Experis, Right Management en ManpowerGroup Solutions bieden we oplossingen aan op het gebied van uitzenden, detachering, recruitment, assessments, outsourcing en consultancy.

Bezoek ons tijdens de carrièrebeurs en win een drone

Schrijf je nu in voor de carrièrebeurs en breng een bezoek aan onze stand. Elke dag verloten we een drone onder de bezoekers.